Matsedel 26 februari - 2 mars

26 februari - 2 mars, 2018

Måndag

26 februari

  • LUNCH

    Grekisk färsbiff med kokt tagliatelle och tomatsås Frukt

    Vegetarisk

    Fetaostbiff med kokt tagliatelle och tomatsås

  • KVÄLLSMAT

    Chicken nuggets med kokt ris och sötsur sås sallad

    Vegetarisk

    Green nuggets

Tisdag

27 februari

  • LUNCH

    Panerad rödspätta med spenatstuvning och kokt potatis Frukt

    Vegetarisk

    Linsbiff med spenatstuvning och kokt potatis

  • KVÄLLSMAT

    Raggmunk med stekt bacon sallad och lingon

    Vegetarisk

    Raggmunk och fylld squash

Onsdag

28 februari

  • LUNCH

    Stekt kycklingbröstfile med gräddsås och kokt potatis Frukt

    Vegetarisk

    Panerad quornfile med gräddsås och kokt potatis

  • KVÄLLSMAT

    Köttfärslåda med sallad

    Vegetarisk

    Veg färslåda

Torsdag

1 mars

  • LUNCH

    Cowboysoppa med smörgås Kladdkaka med vispad grädde

    Vegetarisk

    Veg cowboysoppa med smörgås Kladdkaka med vispad grädde

  • KVÄLLSMAT

    Pulled pork med hamburgerbröd coleslawsallad

    Vegetarisk

    Veggie pulled pork

Fredag

2 mars

  • LUNCH

    Porterstek med brun sås och kokt potatis Frukt

    Vegetarisk

    Sojabönslimpa med brun sås och kokt potatis

  • KVÄLLSMAT

    Vegetarisk