Nu startar vår digitala bokcirkel!

2020-10-19

Nu kör vi igång vår digitala bokcirkel och vi kommer att läsa boken Där kräftorna sjunger av Delia Owens, som blev framröstad av läsare till ”Årets bok” 2020.

Där kräftorna sjunger är en oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

Bokcirkeln kommer att vara helt digital och vi kommer att samtala kring boken i vårt Classroom. Gå gärna med via kurskoden: lvtrnrv eller be en lärare att bjuda in dig. Det finns inga krav, utan alla är välkomna att vara med, oavsett hur mycket eller lite du vill läsa och diskutera.

Vi kommer att diskutera boken i vårt Classroom under vecka 50 med frågor varje dag.

Håll utkik i Classroom fram till dess där vi kommer att lägga ut andra spännande saker kring läsning och litteratur också!

Välkomna!

/Litteraturkommittén