VI ERBJUDER CATERING FÖR AVHÄMTNING!

Beställningar görs till Andreas K via mail eller telefon, minst 5 dagar i förväg:
0768 855 348 mån-tors 13-15
catering@onnestadsfolkhogskola.se

Utlämningsdagar är onsdag, torsdag, fredag mellan kl 12.00 och 14.00

Allt mat läggs upp i engångsartiklar

MENY 1

BBQ-marinerade kamben
Citron- och oreganomarinerad kycklingfilé
Ruccola- och körbärstomatsallad med vinaigrette och riven Grana Padano
Klassisk fransk potatissallad med senapsvinaigrette, rädisor och kapris
Tryffelaioli
Nybakat bröd och vispat smör

219 kr/person

MENY 2

Örtmarinerad Fläskfile, Buffalo drumsticks (kyckling)
Höstsallad (Svartkål, apelsin, valnötter, ädelost, honung och vinaigrette)
Krämig potatisallad med äpple och kapris, Coleslaw
Nybakat bröd och vispat smör

239 kr/person

VEGETARISK MENY

Ugnsbakad aubergine med tomat, lök och fetaost
Vegetariska grillspett på halloumiost
Sallader och tillbehör från meny 1 eller meny 2

199 kr/person

ALTERNATIV

Önskar ni byta ut potatissalladen mot potatisgratäng eller
rotfruktsgratäng tillkommer en kostnad på 10 kr per person.

Klicka här för att se menyn som PDF