VI ERBJUDER CATERING FÖR AVHÄMTNING!
Beställningar görs till Andreas K via mail eller telefon, minst 5 dagar i förväg:
0768 855 348 mån-tors 13-15
catering@onnestadsfolkhogskola.se
Utlämningsdagar är onsdag, torsdag, fredag mellan kl 12.00 och 14.00
Allt mat läggs upp i engångsartiklar
MENY 1
BBQ-marinerade kamben
Citron- och oreganomarinerad kycklingfilé
Ruccola- och körbärstomatsallad med vinaigrette och riven Grana Padano
Klassisk fransk potatissallad med senapsvinaigrette, rädisor och kapris
Tryffelaioli
Nybakat bröd och vispat smör
219 kr/person
MENY 2
Örtmarinerad Fläskfile, Buffalo drumsticks (kyckling)
Höstsallad (Svartkål, apelsin, valnötter, ädelost, honung och vinaigrette)
Krämig potatisallad med äpple och kapris
Coleslaw
Nybakat bröd och vispat smör
239 kr/person
VEGETARISK MENY
Ugnsbakad aubergine med tomat, lök och fetaost
Vegetariska grillspett på halloumiost
Sallader och tillbehör från meny 1 eller meny 2
199 kr/person
ALTERNATIV
Önskar ni byta ut potatissalladen mot potatisgratäng eller
rotfruktsgratäng tillkommer en kostnad på 10 kr per person.