Matsedel 15 mars - 19 mars
Måndag
15 mars
-
LUNCH
Krämig majssoppa med purjolök & Vinbräserad kassler med paprikacremefraiche, rostade solrosfrön, pilaffris eller kokt färskpotatis
-
KVÄLLSMAT
Spaghetti Carbonara (pasta med lök, bacon, svartpeppar, äggula & grädde)
Tisdag
16 mars
-
LUNCH
Asiatisk currysoppa med smak av mango & kokos & Baconlindad köttfärslimpa med Dijongräddsås, gula & röda morötter, persiljeslungad kokt färskpotatis
-
KVÄLLSMAT
Omelette fylld med gräddstuvade champinjoner, frästa cocktailtomater, sallad
Onsdag
17 mars
-
LUNCH
Jordärtkocksoppa med kallpressad rapsolja & Pestoöverbakad färsk laxfilé med krämig citronsås, sauterad fänkål & snittlök, kokt färskpotatis
-
KVÄLLSMAT
Kycklingfilésauté med dragon/senapsås, purjolök och pilaffris
Torsdag
18 mars
-
LUNCH
Krämig svampsoppa & Piccata Milanese (ostpanerade fläsknoisetter med bacon, smålök, champinjoner) tomatsås & pilaffris
-
KVÄLLSMAT
Köttfärs / kyckling risotto med grönsaker, kall vitlökssås
Fredag
19 mars
-
LUNCH
Fransk pikant fisksoppa med smak av saffran, apelsin & tomat & Persilja & vitlöksmarinerad helstekt fläskfilé med bearnaisesås och råstekt potatis
-
KVÄLLSMAT