Matsedel 19 april - 23 april

19 april - 23 april, 2021

Måndag

19 april

  • LUNCH

    Helstekt kotlettrad med krämig champinjongräddsås och råstekt vitlökspotatis, rödlöksmarmelade. Soppa* Grönärtsoppa med tryffelolja

    Vegetarisk

    Vegbiffar.

  • KVÄLLSMAT

    Ugnsbakad falukorv med lök, tomat & ost, potatispuré ( potatismos), Gurk -majonnäs, ketchup

    Vegetarisk

    Ugnsbakad vegkorv.

Tisdag

20 april

  • LUNCH

    Wienerfärslimpa med klassisk gräddsås, kokt eller stekt potatis, inlagd gurka. Soppa* Citrussmaksatt fisksoppa med dill.

    Vegetarisk

    Vegofärslimpa

  • KVÄLLSMAT

    Fläskpannkaka med lingonsylt och smält smör, grönsallad.

    Vegetarisk

    Fläskpannkaka med purjolök & fetaost.

Onsdag

21 april

  • LUNCH

    Pankostekt fiskfilé med kall majonnässås på ägg, räkor & dill, smörlungad färskpotatis, citron. * Soppa, Len indisk currygryta med äpple & lök.

    Vegetarisk

    Pankostekt Tofu.

  • KVÄLLSMAT

    Spagetti bolognese( pasta med långkokt köttfärsås ),parmesan,sallad.

    Vegetarisk

    Spagetti Bolognes ( vego färs.)

Torsdag

22 april

  • LUNCH

    Ungersk mustig gulaschgryta på mörkokt högrev, lök , tomat, vitlök, paprika,spiskummin, kokt färskpotatis. Soppa* Broccolisoppa med rostade solroskärnor.

    Vegetarisk

    Veggigryta

  • KVÄLLSMAT

    Mjukstekt kycklingfilé med rosépepparsås och pilaffris eller kokt färskpotatis.

    Vegetarisk

    Marinerad Qurnfile.

Fredag

23 april

  • LUNCH

    Husets krämiga lasange al forno (köttfärslasagne) med grönsallad, parmesan. Soppa * Dagens soppa. Dessert: Kladdkaka med vispad grädde.

    Vegetarisk

    Veg lasagne

  • KVÄLLSMAT

    TREVLIG HELG