Matsedel 19 april - 23 april
Måndag
19 april
-
LUNCH
Helstekt kotlettrad med krämig champinjongräddsås och råstekt vitlökspotatis, rödlöksmarmelade. Soppa* Grönärtsoppa med tryffelolja
Vegetarisk
Vegbiffar.
-
KVÄLLSMAT
Ugnsbakad falukorv med lök, tomat & ost, potatispuré ( potatismos), Gurk -majonnäs, ketchup
Vegetarisk
Ugnsbakad vegkorv.
Tisdag
20 april
-
LUNCH
Wienerfärslimpa med klassisk gräddsås, kokt eller stekt potatis, inlagd gurka. Soppa* Citrussmaksatt fisksoppa med dill.
Vegetarisk
Vegofärslimpa
-
KVÄLLSMAT
Fläskpannkaka med lingonsylt och smält smör, grönsallad.
Vegetarisk
Fläskpannkaka med purjolök & fetaost.
Onsdag
21 april
-
LUNCH
Pankostekt fiskfilé med kall majonnässås på ägg, räkor & dill, smörlungad färskpotatis, citron. * Soppa, Len indisk currygryta med äpple & lök.
Vegetarisk
Pankostekt Tofu.
-
KVÄLLSMAT
Spagetti bolognese( pasta med långkokt köttfärsås ),parmesan,sallad.
Vegetarisk
Spagetti Bolognes ( vego färs.)
Torsdag
22 april
-
LUNCH
Ungersk mustig gulaschgryta på mörkokt högrev, lök , tomat, vitlök, paprika,spiskummin, kokt färskpotatis. Soppa* Broccolisoppa med rostade solroskärnor.
Vegetarisk
Veggigryta
-
KVÄLLSMAT
Mjukstekt kycklingfilé med rosépepparsås och pilaffris eller kokt färskpotatis.
Vegetarisk
Marinerad Qurnfile.
Fredag
23 april
-
LUNCH
Husets krämiga lasange al forno (köttfärslasagne) med grönsallad, parmesan. Soppa * Dagens soppa. Dessert: Kladdkaka med vispad grädde.
Vegetarisk
Veg lasagne
-
KVÄLLSMAT
TREVLIG HELG