Matsedel 18 oktober - 22 oktober
Måndag
18 oktober
-
LUNCH
Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor Dagens soppa: Ungersk gulaschsoppa
Vegetarisk
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
-
KVÄLLSMAT
Penne Alfredo med grädde, vitlök, bacon och gröna ärtor serveras med riven parmesan
Tisdag
19 oktober
-
LUNCH
Italienska färsbiffar med örter, vitlök och soltorkade tomater serveras med tomatgräddsås och potatispuré Dagens soppa: Krämig palsternackssoppa med äpple och persilja
Vegetarisk
vegetariska soyabiffar med smak av örter och soltorkad tomat serveras med tomatgräddsås och potatispuré
-
KVÄLLSMAT
Kryddig Mexikansk risotto serveras med chili och vitlökskräm
Onsdag
20 oktober
-
LUNCH
Sprödbakad torsk med dillmajonnäs och slungad kokt potatis samt citron Dagens soppa: Lime och citronsoppa med smak av kokos och chili
Vegetarisk
Vegetarisk schnitzel med sauterade grönsaker och slungad potatis serveras med kall örtkräm
-
KVÄLLSMAT
Krämig kyckling gryta med paprika, morötter och purjolök serveras med ris
Torsdag
21 oktober
-
LUNCH
Vinbräserad kassler med paprika crème fraiche serveras med pilaffris och stekt potatis Dagens soppa: Blåmusselsoppa med aioli
Vegetarisk
Blomkålsbiffar med paprika crème fraiche och pilaffris eller stekt potatis
-
KVÄLLSMAT
Bräkt falukorv med stuvade makaroner
Fredag
22 oktober
-
LUNCH
Hamburgare med pommes frites ( sallad, tomat,rödlök, inlagd gurka, dressing, rostad lök) samt dessert och dagens soppa
-
KVÄLLSMAT