Matsedel 14 juni - 18 juni
Måndag
14 juni
-
LUNCH
Honungsglaserade tjocka revben med skysås, kokt färskpotatis, äpplemos,sallad. *Soppa, Palsternacksoppa med äpple & lök
Vegetarisk
Veganska revbensspjäll – på tofu.
-
KVÄLLSMAT
Hamburgare med pommes frites ( sallad,tomat,inlagd gurka , lök, rostad lök, dressing.)
Tisdag
15 juni
-
LUNCH
Hemlagad pytt i panna med stekta ägg & rödbetor, sallad. * Soppa: Krämig paprikasoppa med rostade solroskärnor.
Vegetarisk
Vegansk pytt i panna.
-
KVÄLLSMAT
Makaronilåda med köttfärs, bechamelsås & ost, sallad.
Onsdag
16 juni
-
LUNCH
Tomat & persiljebakad fiskfilé med smörad saffranssås, pilaffris eller kokt färsk potatis. * Soppa: Majssoppa med körvel.
Vegetarisk
Rårakor med crème fraiche, tångcaviar och rödlök, med en bönröra.
-
KVÄLLSMAT
Korv stroganoff med pilaffris, sallad.
Torsdag
17 juni
-
LUNCH
Kallskuret kött ( rostbiff, kalkonbröst, skinka, pastrami & salami, ) klassisk potatissallad, grönsallad, rostad lök. ' Sopps: purjolöksoppa. Dessert: Glass med jordgubbsås.
Vegetarisk
Halloumi fries
-
KVÄLLSMAT
Fredag
18 juni
-
LUNCH
SOMMARLOV
-
KVÄLLSMAT