Matsedel 16 november - 20 november

16 november - 20 november, 2020

Måndag

16 november

  • LUNCH

    Stekt fläsk med löksås och kokt potatis Frukt

    Vegetarisk

    Fylld paprika med löksås och kokt potatis

  • KVÄLLSMAT

    Pytt i panna med stekt ägg sallad och rödbetor

    Vegetarisk

    Grönsakspytt i panna

Tisdag

17 november

  • LUNCH

    Panerad fiskfile med remouladsås kokt potatis Frukt

    Vegetarisk

    Bönbiff med ägg och persiljesås kokt potatis

  • KVÄLLSMAT

    Ingrids kycklingwok sallad

    Vegetarisk

    Veg wok med grönsaker med kokt ris

Onsdag

18 november

  • LUNCH

    Kalpos med kokt potatis Frukt

    Vegetarisk

    Vegogryta med kokt potatis

  • KVÄLLSMAT

    Italiensk färsgryta med kokt ris sallad

    Vegetarisk

    Vego gryta

Torsdag

19 november

  • LUNCH

    Gulaschsoppa med smörgås Äppelpaj med vaniljvisp

    Vegetarisk

    Veg gulashsoppa med smörgås Äppelpaj med vaniljvisp

  • KVÄLLSMAT

    Ost och skinkpaj sallad och dresisng

    Vegetarisk

    Ost och grönsakspaj

Fredag

20 november

  • LUNCH

    Kyckling i dragon och kokt ris Frukt

    Vegetarisk

    Vegogryta och kokt ris

  • KVÄLLSMAT