Matsedel 15 november - 19 november
Måndag
15 november
-
LUNCH
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis alt. bräckt falukorv med bruna bönor
Dagens soppa
Palsternackssoppa med finskuret äpple
Vegetarisk
Vegetarisk moussaka med aubergine och vitlök
-
KVÄLLSMAT
Fusili med krämig kyckling- och baconsås serveras med riven ost
Tisdag
16 november
-
LUNCH
Bräserat kycklinglår på italienskt vis serveras med pilaffris
Dagens soppa
Löksoppa på gul-, röd- och purjolök
Vegetarisk
Quornfilé på italienskt vis serveras med pilaffris
-
KVÄLLSMAT
Pytt Bellman med stekt ägg och inlagda rödbetor
Onsdag
17 november
-
LUNCH
Stekt sill med potatismos, skirat smör och rårivna morötter
Dagens soppa
Mustig tomatsoppa med basilika
Vegetarisk
Ugnsgratinerad vegkorv med potatismos och rårivna morötter
-
KVÄLLSMAT
Pizza med vitkålssallad och vitlökskräm
Torsdag
18 november
-
LUNCH
Skånsk kalops på mörkokt högrev serveras med slungad potatis och inlagda rödbetor
Dagens soppa
Majssoppa
Vegetarisk
Vegetarisk gryta med svamp och rotsaker serveras med slungad potatis
-
KVÄLLSMAT
Lasagne al forno med köttfärs serveras med riven ost
Fredag
19 november
-
LUNCH
Helstekt fläskfilé med purjolökspotatis och rödvinssky samt veckans dessert
Dagens soppa
Dagens soppa
Vegetarisk
Veg schnitzel med purjolöks potatis och grönsaksratatouille
-
KVÄLLSMAT