Matsedel 15 november - 19 november

15 november - 19 november, 2021

Måndag

15 november

  • LUNCH

    Stekt fläsk med löksås och kokt potatis alt. bräckt falukorv med bruna bönor

    Dagens soppa

    Palsternackssoppa med finskuret äpple

    Vegetarisk

    Vegetarisk moussaka med aubergine och vitlök

  • KVÄLLSMAT

    Fusili med krämig kyckling- och baconsås serveras med riven ost

Tisdag

16 november

  • LUNCH

    Bräserat kycklinglår på italienskt vis serveras med pilaffris

    Dagens soppa

    Löksoppa på gul-, röd- och purjolök

    Vegetarisk

    Quornfilé på italienskt vis serveras med pilaffris

  • KVÄLLSMAT

    Pytt Bellman med stekt ägg och inlagda rödbetor

Onsdag

17 november

  • LUNCH

    Stekt sill med potatismos, skirat smör och rårivna morötter

    Dagens soppa

    Mustig tomatsoppa med basilika

    Vegetarisk

    Ugnsgratinerad vegkorv med potatismos och rårivna morötter

  • KVÄLLSMAT

    Pizza med vitkålssallad och vitlökskräm

Torsdag

18 november

  • LUNCH

    Skånsk kalops på mörkokt högrev serveras med slungad potatis och inlagda rödbetor

    Dagens soppa

    Majssoppa

    Vegetarisk

    Vegetarisk gryta med svamp och rotsaker serveras med slungad potatis

  • KVÄLLSMAT

    Lasagne al forno med köttfärs serveras med riven ost

Fredag

19 november

  • LUNCH

    Helstekt fläskfilé med purjolökspotatis och rödvinssky samt veckans dessert

    Dagens soppa

    Dagens soppa

    Vegetarisk

    Veg schnitzel med purjolöks potatis och grönsaksratatouille

  • KVÄLLSMAT