Matsedel 29 november - 3 december
Måndag
29 november
-
LUNCH
Helstekt kryddig karré serveras med hemslagen Bearnaisesås samt stekt potatis
Dagens soppa
Pikant Rysk laxsoppa med tomat och purjolök
Vegetarisk
Fylld aubergine med bönröra serveras med stekt potatis
-
KVÄLLSMAT
Skånsk kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Tisdag
30 november
-
LUNCH
ungersk oxgryta med syltlök, champinjoner och bacon serveras med ris och slungad potatis
Dagens soppa
Potatis- och purjolökssoppa
Vegetarisk
Kryddig Indisk gryta med blomkål och potatis serveras med ris
-
KVÄLLSMAT
Fusili med köttfärsragu med tomat, lök, vitlök och basilika serveras med riven ost
Onsdag
1 december
-
LUNCH
Sprödbakad torsk med kall ägg och dillsås serveras med potatismos samt citron
Dagens soppa
Krämig champinjonsoppa
Vegetarisk
Gratinerad tofu och kronärtskocka serveras med potatismos
-
KVÄLLSMAT
Asiatisk kyckling gryta med kokosmjölk och rödcurry serveras med pilaffris
Torsdag
2 december
-
LUNCH
Viltfärsjärpar med murkelsås och slungad potatis samt lingon
Dagens soppa
Linssoppa med libbsticka
Vegetarisk
Sojafärs fyllda paprikor med len tomatsås
-
KVÄLLSMAT
Kryddig risotto med kött och grönsaker serveras med en auberginekräm
Fredag
3 december
-
LUNCH
Kassler bakad i en chiligrädde med banan och bacon serveras med pilaffris samt veckans dessert
Dagens soppa
Dagens soppa
-
KVÄLLSMAT